Известие

Collapse
No announcement yet.

Софтуер за PC за номерация на оригиналните части

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Софтуер за PC за номерация на оригиналните части

Колеги, търся софтуер с който от компютъра мога да видя кои са номерата на оригиналните части, за да мога по лесно да се ориентирам като търся нещо. Търсих но не-можах да намеря нищо из форума. В замунда издърпах някакъв софтуер, но не-можах да го подкарам. Преди доста време мисля, че гледах нещо подобно но сега като ми трябва нищо не намирам.
    Идеята ми е да си поръчам свещи за колата, че тук в БГ доста кинти, а може и ламбда сонда макар и да не свети лампата на таблото, но там ще се ходи на диагностика, че разхода ми се струва малко завишен спрямо преди.

Благодаря на отзовалите се, и се извинявам ако не съм улучил мястото на темата и моля някой модератор да я премести където трябва.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Най-лесно е в axm-auto.com
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Проблемът е че в АХМ имат само част от възможните части и респективно детайлна информация.
      По-добре ползвай Eper или това тук.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:53.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Градски,аз си купувам частите от тук:http://www.alfaworkshop.co.uk/alfa_156_parts.shtml част е с фабричният номер.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

TecDoc - каталог за резервни части ... има го в замунда. Само 35Gb е
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Благодаря на всички отзовали се. Спрях се на TECDOC и съм много доволен от програмката- има всичко.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
            X